Opinie o liniach lotniczych

Zobacz najlepiej oceniane:

Ranking najlepszych linii lotniczych

Trwa ładowanie rankingu
  1. 1

    Ryanair

    Główna siedziba: Dublin

    88% osób poleca te linie lotnicze

    polecam tą linię » głosuj

    Linia lotnicza jak na tanie połączenia jest OK. szkoda że nie ma połączenia z Modlina do Krakowa i z powrotem, to by na pewno zwiększyło liczbę pasażerów.

    Andrzej Warachim, Białystok, 28.07.14

    Zobacz promocje
  2. 2

    Wizzair

    Główna siedziba: Budapeszt

    89% osób poleca te linie lotnicze

    Polecam » głosuj

    Zaskakująca cena biletu, bardzo korzystna. Punktualność nienaganna. Miła obsługa. Żadnych problemów z bagażem podręcznym. Spokojny, komfortowy lot. Dziękuję liniom Wizzair, tym bardziej, że leciałam p...

    Mariola Janiszewska, Żyrardów, 25.07.14

    Zobacz promocje
  3. 3

    LOT

    Główna siedziba: Warszawa

    84% osób poleca te linie lotnicze

    opinia » głosuj

    Superrrr!!!!

    Anna Kuśmider, Gorzów Wlkp., 27.07.14

    Zobacz promocje
  4. 4

    Bardzo dobry 4.7 na podstawie 229 opinii

    Lufthansa

    Główna siedziba: Kolonia

    96% osób poleca te linie lotnicze

    Nie zawodna » głosuj

    Lecialam lufthansa z rodzina z krk do Miami via Frankfutr, wszystko dopięte na ostatni guzik, posiłki na zamówienie i wegetariańskie i dla diabetyków, bezglutenowe, jak tylko odpowiednio wcześniej sié...

    Ewa , Krakow, 18.07.14

    Zobacz promocje
  5. 5

    easyJet

    Główna siedziba: Londyn - Luton

    91% osób poleca te linie lotnicze

    Lot do Paryża » głosuj

    Linie easyJet godne polecenia cena biletu dostępna dla przeciętnego pasażera obsługa bardzo miła - bardzo dobry pomysł z odprawą oneline.

    Beata Legutko, Krakow, 22.06.14

    Zobacz promocje
  6. 6

    Bardzo dobry 4.9 na podstawie 97 opinii

    EuroLOT

    Główna siedziba: Warszawa

    92% osób poleca te linie lotnicze

    POZ-WAW-POZ » głosuj

    Super lot , punktualność !!

    Olivia Holf, Poznań, 23.06.14

    Zobacz promocje
  7. 7

    Bardzo dobry 4.5 na podstawie 71 opinii

    Air Berlin

    Główna siedziba: Berlin

    86% osób poleca te linie lotnicze

    wszystko ok! » głosuj

    nie ma porownania do ryanair/wizzair i innych tanich linii. Niemiecka dokladnosc i punktualnosc widoczna na kazdym kroku:) Szczerze polecam:-)

    Magda, Wroclaw, 25.05.14

    Zobacz promocje
  8. 8

    Bardzo dobry 4.6 na podstawie 70 opinii

    Norwegian

    Główna siedziba: Oslo - Fornebu

    99% osób poleca te linie lotnicze

    OK » głosuj

    sprawnie i bezpiecznie

    Mariusz, Helak, 21.07.14

    Zobacz promocje
  9. 9

    Air France

    Główna siedziba: Paryż

    80% osób poleca te linie lotnicze

    Linie » głosuj

    Mila obsluga, chociaz czasami angielski ciezko zrozumiec. jedzenie bardzo dobre (jak na samolot).

    JB, S, 19.06.14

    Zobacz promocje
  10. 10

    Bardzo dobry 4.5 na podstawie 58 opinii

    KLM

    Główna siedziba: Amsterdam

    90% osób poleca te linie lotnicze

    all good ... » głosuj

    I am satisfied ...

    Wieslaw Sadlowski, Grajewo, 22.06.14

    Zobacz promocje
W eSKY.pl wiemy, że opinie o liniach lotniczych są nieocenionym źródłem informacji dla podróżnych planujących krajową lub zagraniczną podróż lotniczą. Dlatego, aby dostarczyć naszym klientom kompleksowe informacje na temat tanich i regularnych przewoźników, gromadzimy w naszym serwisie wszystkie wiarygodne i wartościowe oceny podróżnych. Dzięki opiniom o liniach lotniczych dowiesz się, m.in., czy dany przewoźnik jest punktualny, jakie posiłki oferuje na pokładzie, jakie są ceny biletów oraz ile osób było zadowolonych z usług danych linii lotniczych.