eSky ponownie w TVN Style

W kwietniu eSky powróciło na antenę TVN Style. Po zeszłorocznej współpracy przy organizacji programu Hanny Lis „Bez planu”, tym razem serwis turystyczny został zaproszony do wsparcia realizacji „Kulinarnych Podróży Magdy Gessler” w Meksyku. Wkrótce na antenę powróci także „Bez planu”.

W ramach współpracy z TVN Style eSky wsparł organizację wyprawy ekipy „Kulinarnych Podróży Magdy Gessler” do Meksyku - ojczyzny indyka, kukurydzy i chili. Znana restauratorka i osobowość telewizyjna tym razem wyruszyła do Ameryki Środkowej, aby poznać tamtejszą kuchnię i udokumentować swoje odkrycia w postaci dwuodcinkowej relacji z podróży. Magda Gessler w trakcie wyprawy odwiedziła i spróbowała potraw serwowanych w stolicy kraju – Meksyku oraz udała się na południe – do stanu Oaxaca, w którym nadal żywe są dawne prekolumbijskie tradycje kulinarne. Relację z tej wyprawy widzowie mogli obejrzeć na antenie TVN Style w Niedzielę i Poniedziałek Wielkanocny. Meksykańskie odcinki „Kulinarnych Podróży…” są także dostępne w TVN Player.

To nie pierwsza współpraca eSky ze stacją TVN Style. Wkrótce rusza także drugi sezon programu Hanny Lis „Bez planu”. Jesienią zeszłego roku popularna dziennikarka wraz z eSky odwiedziła sześć europejskich miast, aby poznać lokalną kuchnię i zwyczaje. Nie inaczej będzie w tym roku. Już 8 maja zobaczymy na antenie TVN Style pierwszy odcinek drugiej serii programu, w którym Hanna Lis pozna smaki stolicy Hiszpanii – Madrytu. W kolejnych tygodniach zobaczymy także podróże do Lizbony, Chanii, Rzymu, Tel Awiwu i Jerozolimy. Nie zabraknie ciekawych ludzi i ich historii, ale przede wszystkim – wielkich kulinarnych odkryć! Odcinki „Bez planu” po emisji w TVN Style będzie można zobaczyć również w TVN Player.

Współpraca eSky z TVN Style przy produkcji obu programów jest komunikowana w mediach społecznościowych (w tym na YouTube), w TVN Player, newsletterach oraz za pomocą mobile pushy i reklam w wyszukiwarkach. W ramach tej kampanii wzmocniona zostanie również obecność serwisu eSky w blogosferze.